Ονλάιν Νηπιαγωγείο Tina’s Craft

Το Ονλάιν Νηπιαγωγείο Tina’s Craft είναι μια συναρπαστική καινοτομία στο χώρο του διαδικτύου, καθώς αποτελεί το πρώτο οnline νηπιαγωγείο, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά που ασχολούνται με το διαδίκτυο να γνωρίσουν τον κόσμο των παραμυθιών και της μουσικής με ένα νέο, πρωτότυπο και διασκεδαστικό κόσμο.

Τι θα βρείτε στο Νηπιαγωγείο Ονλάιν

Το ονλάιν Νηπιαγωγείο Tina’s Craft δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί που είναι εξοικειωμένο με το διαδίκτυο να έχει πρόσβαση σε εγκυκλοπαιδικό υλικό, χειροτεχνίες και κουίζ μαθηματικών, καθώς επίσης και σε εικονογραφημένα παραμύθια με αφήγηση ονλάιν. Υπάρχει ξεχωριστός λογαριασμός για κάθε μαθητή, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διατήρησης ημερολογίου δραστηριότητας, και επιβράβευσης του μαθητή με βραβείο επίδοσης στα μαθήματα ονλάιν.

Το oνλάιν Νηπιαγωγείο Tina’s Craft αποτελεί ένα καινοτόμο, χρήσιμο εργαλείο για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας των παιδιών, ενώ βοηθά και τους γονείς να αξιολογούν και να παρακολουθούν την πρόοδο των παιδιών τους. Το υλικό είναι διαθέσιμο τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά, επιτρέποντας στους μαθητές που ενδιαφέρονται, να εξασκηθούν και στις δυο γλώσσες στα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν.

Το ονλάιν Νηπιαγωγείο Tina’s Craft διαθέτει ασκήσεις σε κλιμακωτά επίπεδα, που επιτρέπουν στους μαθητές να τεστάρουν τις γνώσεις τους, αυξάνοντας σταδιακά το επίπεδο δυσκολίας, κάτι που βοηθά στη σωστή αξιολόγηση του επιπέδου και των γνώσεων τους.

  •  
  •  
  •  

Tina's Craft, Επιλεγμένες προσφορές, Ονλάιν Νηπιαγωγείο

Comments are closed.