Σοκολατοθεραπεία

Σοκολατοθεραπεία Royal Spa Chocolate. Αφεθείτε στην υπέροχη μυρωδιά και τις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας, απολαμβάνοντας σοκολατοθεραπεία σώματος Royal Spa Chocolate, με μόνο €55 για μια συνεδρία διάρκειας μιας ώρας. Η Σοκολατοθεραπεία σώματος ξεκινά με body scrub με κακάο και αιθέρια έλαια, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή

Η σοκολατοθεραπεία Royal Spa Chocolate είναι μια πράγματι νόστιμη ιδέα για δώρο για κάθε περίσταση στους ανθρώπους που αγαπάτε, ή και στον εαυτό σας! Αν κάποιος που σας ενδιαφέρει είναι λάτρης της σοκολάτας αυτή η υπέροχη θεραπεία spa είναι βέβαιο ότι θα τον ευχαριστήσει και θα τον κάνει να νιώσει πανέμορφα. Η σοκολατοθεραπεία σώματος Royal Spa Chocolate γίνεται με συνδυασμό από άλατα Νεκράς Θάλασσας και αγνό εκχύλισμα κακάο, που δημιουργούν ένα αναζωογωνητικό μείγμα σοκολάτας, για απολέπιση σχεδιασμένη να απαλύνει την επιδερμίδα και να τονώσει την οξυγόνωση της. Το εκχύλισμα Κακάο διαθέτει τα αναγκαία αντιοξειδωτικά για το σώμα μας, καθώς και μαγνήσιο, ένα μέταλλο ουσιαστικό για την υγείας τω μυών. Το μαγνήσιο είναι ένα φυσικό μυοχαλαρωτικό, μειώνει τις κράμπες και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επιπλέον, είναι εγγυημένο ότι μετά από μια ώρα σοκολατοθεραπείας θα μυρίζετε σοκολάτα για τουλάχιστον 24 ώρες!

Σε ένα από τα πιο οργανωμένα και πολυτελή spa της Αθήνας, μπορείτε και εσείς να χαρίσετε σε κάποιον ή στον εαυτό σας την ευκαιρία της απόλυτης γλυκιάς απόλαυσης και της μοναδικής αίσθησης που θα αφήσει στο σώμα σας η επικάλυψη λευκής σοκολάτας, που χαρίζει χαλάρωση και ευεξία για μέρες μετά τη θεραπεία. Διώξτε το στρες και επιτρέψτε στη σοκολάτα να κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα: να σας φτιάξει τη διάθεση!

Σοκολατοθεραπεία Royal Spa Chocolate

  •  
  •  
  •  

Επιλεγμένες προσφορές, Σοκολατοθεραπεία

Comments are closed.