Σκουλαρίκια με λευκά μαργαριτάρια

Προσφορά μόνο με 31 ευρώ. Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κάνοντας ένα πολύτιμο διαχρονικό δώρο στον εαυτό σας ή στην γυναίκα που αγαπάτε! 31€ για ένα φανταστικό ζευγάρι σκουλαρίκια με πραγματικά λευκά μαργαριτάρια και κούμπωμα από ασήμι 925ο, από τη ΜΑΡΤΑΛ, σε πολυτελή συσκευασία δώρου με πιστοποιητικό γνησιότητας της εταιρίας

Χρειάζονται πολλά-πολλά χρόνια για να δημιουργηθεί στο εσωτερικό ενός όστρακου ένα υπέροχο, λαμπερό, στρογγυλό, μοναδικό μαργαριτάρι. Είναι μία καλλιτεχνική δουλειά.

Το όστρακο είναι ο τεχνίτης, αλλά η μαεστρία οφείλεται στη Μητέρα Φύση. Δουλεύει με μεράκι και υπομονή για να σας προσφέρει το πιο υπέροχο και πολύτιμο Δώρο της! Το μαργαριτάρι. Η κομψότητα των μαργαριταριών έχει αφήσει ιστορία.

Τα μαργαριτάρια είναι ένα φυσικό προϊόν και η διάμετρος, το χρώμα, το σχήμα, η λάμψη διαμορφώνουν την τελική τιμή τους η οποία ποικίλλει. Αξιοποιώντας αυτή την υπέροχη ποικιλία που η ίδια η φύση προσφέρει η Martal δίνει την δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να έχει στην συλλογή της υπέροχα πραγματικά κοσμήματα.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.