Σετ Εσωρούχων Triumph

Προσφορά μόνο με 30€ για ένα sexy μαύρο σετ εσωρούχων επιλέγοντας μεταξύ των σχεδίων Satin Shine και Smart Curves, από την Triumph, την μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως!

Η Triumph International ιδρύθηκε το 1886 στο Heubach της Γερμανίας. Ο Ευρωπαϊκός όμιλος, στον οποίον ανήκει και η ελληνική εταιρεία, έχει έδρα στην Ελβετία.

Η Ελλάδα γνώρισε από νωρίς την άνεση και την εφαρμογή των προϊόντων της Triumph. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ’40 οι πρώτες Ελληνιδες δοκίμαζαν κατενθουσιασμένες τα μοντέλα της εποχής που έφθαναν στην Ελλάδα. Η προτίμηση των Ελληνίδων για την άριστη ποιότητα, τον τέλειο σχεδιασμό και την ποικιλία των σχεδίων της Triumph, οδήγησε την εταιρεία στην ίδρυση βιομηχανικής μονάδας παραγωγής και στη χώρα μας.

Το 1962 δημιουργήθηκε στον Περισσό Αττικής ένα μεγάλο, σύγχρονο για την εποχή εργοστάσιο, ικανό να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη εγχώρια ζήτηση αλλά και στις ανάγκες για εξαγωγές. Η λειτουργία του συνεχίστηκε για 43 χρόνια, όταν και έπαψε τον Αύγουστο του 2005.

Η Triumph διαθέτει σήμερα στην ελληνική αγορά γυναικεία εσώρουχα, homewear, μαγιό και beachwear.

Τα προϊόντα μας διανέμονται σε περίπου 1.400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.