Ρούχα και Αξεσουάρ

H Smart Avenue είναι ένας νέος διαδικτυακός προορισμός με ακαταμάχητες προσφορές σε αυθεντικά επώνυμα brands από όλο τον κόσμο

Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν επώνυμα προϊόντα σε τιμές έως και 80% κάτω από την αρχική τιμή λιανικής πώλησης τους, στα φυσικά καταστήματα. Η γκάμα μας περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, είδη σπιτιού και διακόσμησης, καλλυντικά, gadget και πολλά ακόμη προϊόντα που αφορούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού. Οι καμπάνιες με τα προϊόντα διαρκούν από δύο έως εφτά ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της εκάστοτε εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιτυγχάνουμε τόσο χαμηλές τιμές.

Την ομάδα της Smart Avenue αποτελούν άνθρωποι με βαθιά γνώση τόσο της μόδας όσο και των επιμέρους αναγκών και καταναλωτικών συνηθειών του σύγχρονου lifestyle, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τον επαναπροσδιορισμένο οικογενειακό προϋπολογισμό. Οι αγοραστές μας ερευνούν τις αγορές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να φέρουν στο online κατάστημα μας τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 

  • 5
  •  
  •  

Επιλεγμένες προσφορές

Comments are closed.