Προσφορές για υπολογιστές από το Allaboutprint

Προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής

Η all about print είναι μια εταιρεία με περιφερειακά και αναλώσιμα προϊόντα για εκτυπωτές, γραφική ύλη και προϊόντα  εξοπλισμού γραφείου, που ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων της, την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και την σύγχρονη παρουσία στην Ελλάδα.

Οι προσφορές για υπολογιστές και αναλώσιμα από την Allaboutprint είναι μοναδικές στο χώρο.

Εξάλλου, η εταιρεία έχει προσανατολιστεί στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή, αναπτύσσοντας ένα δίκτυο πωλήσεων που αποτελείται τόσο από 2 καταστήματα λιανικής στα νότια προάστια της Αθήνας, όσο και από έναν κατάλογο προϊόντων που αλλάζει και ενισχύεται κάθε μήνα.

Η all about print ξεχωρίζει γιατί κατορθώνει να συνδυάσει τη συνέπεια προς τον πελάτη, τις οικονομικές τιμές γνωστών στην αγορά προϊόντων και τη συνεργασία με τους πιο σημαντικούς και ποιοτικούς προμηθευτές προϊόντων εκτύπωσης, εικόνας, ήχου και περιφερειακών προϊόντων.

Η all about print απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ιδιώτες και ερασιτέχνες του χώρου επιδιώκοντας να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και απαίτηση στο χώρο. Για αυτό το λόγο ακριβώς το πελατολόγιο της εταιρείας είναι όχι μόνο πολυάριθμο αλλά και διευρυμένα ποικίλο.

Η all about print διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εξοπλισμό για κορυφαίες επιδόσεις και αποδόσεις, σε εκτυπωτές, περιφερειακά, fax, scanners και barcode printers, ενώ διαθέτει και πλήρη γκάμα συστημάτων δικτύωσης.

Επιπλέον προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία λύσεων λογισμικού διαχείρισης, για επιχειρήσεις και ιδιώτες, σε κάθε κλάδο και βαθμίδα δραστηριότητας, καθώς επίσης και μια σειρά από αναλώσιμα που βοηθούν μια επιχείρηση να κατεβάσει σημαντικά το λειτουργικό κόστος της, και να επιτρέψει την άρτια και ορθολογική διαχείριση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της all about print είναι πάντα στη διάθεση σας, τόσο για διευκρινήσεις όσο και για την παροχή αναλυτικής βοήθειας σε σχέση με τις προσφορές σε υπολογιστές και αναλώσιμα ή γραφική ύλη.

Προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής

  • 3
  •  
  •  

Αναλώσιμα, Επιλεγμένες προσφορές

Comments are closed.