Προσφορά για μασάζ

Προσφορά για μασάζ . Δώρο μασάζ σε ολόκληρο το σώμα και σπα προσώπου. Χαρίστε στον εαυτό σας μια ώρα χαλαρωτικού μασάζ με μόνο €50, και επιτρέψτε στον εαυτό σας μια μικρή διαφυγή από τα άγχη της καθημερινότητας.

Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο μια χαλαρωτική μέρα με το Full Body Massage & Facial Spa, ή στα Ελληνικά «μασάζ σε ολόκληρο το σώμα και περιποίηση – σπα προσώπου».

 

Μια ημέρα περιποίησης είναι ένα στοχαστικό δώρο που γίνεται ακόμα καλύτερο όταν το μοιράζεσαι με ένα φίλο ή σύντροφο. Η εμπειρία σπα προσφέρει μασάζ και θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος, σε ιδανικές σύγχρονες εγκαταστάσεις. Με το ειδικευμένο και εξυπηρετικό προσωπικό, μπορείτε να ξεχάσετε το άγχος, τη δουλειά ή τυχόν προβλήματα, και απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Το Full Body Massage & Facial Spa πραγματοποιείται σε ένα πολυτελές spa, που διαθέτει εγκαταστάσεις, όπως πισίνα, τζακούζι, σάουνα και χαμάμ. Το Full Body Massage & Facial Spa περιλαμβάνει μια ώρα θεραπείας προσώπου και σώματος που περιλαμβάνει απολέπιση σώματος και αυχένα με βότανα και κόκκους φρούτων, και μασάζ σώματος με ενυδατικά έλαια ή βιταμινούχες κρέμες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος που διαθέτετε. Ο σκοπός της συνεδρίας είναι να φύγετε απολύτως χαλαρωμένοι και ξεκούραστοι.

Το πλήρες μασάζ σώματος είναι μια χαλαρωτική εμπειρία που βοηθά στην ανακούφιση των κουρασμένων άκρων και στην αποβολή του άγχους. Τα εξήντα λεπτά μασάζ σώματος πραγματοποιούνται από έμπειρο θεραπευτή μασάζ που υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία περιποίησης.

Το κέντρο περιποίησης Σπα αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους χώρους στην πόλη και ξεχωρίζει για τους έμπειρους και εξαιρετικά ικανούς θεραπευτές, και την ιδιαίτερη αισθητική του, με τις ξεχωριστές καμπίνες μασάζ και θεραπείας, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και το ιδιωτικό σπα για 2 άτομα για όσους επιζητούν πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.


  •  
  •  
  •  
Comments are closed.