Προσφορά για το Πάσχα στο Πήλιο για εσάς και την παρέα σας

Προσφορά για το Πάσχα. Γιορτάστε το Πάσχα στη μαγευτική Ζαγορά Πηλίου! Το ονειρεμένο Αρχοντικό Πρίγκου θα φιλοξενήσει για τρεις νύχτες εσάς και την παρέα σας (μέχρι 11 άτομα) μόνο με 790€.

Στους επισκέπτες του Ανατολικού Πηλίου που θέλουν πιο οικίες και προσωπικές τις διακοπές τους, η Βίλλα – Αρχοντικό Πρίγκου μπορεί να προσφέρει ζεστή φιλοξενία και ανάπαυλα για χαλάρωση και ηρεμία

Η Κατερίνα Παπανάτσου, Αρχιτέκτων και ο Γιάννης Πρίγκος πολιτικός μηχανικός, επενέβησαν με σεβασμό στα παλαιά κτίρια στη δομή και τη μορφή τους με τέτοιο τρόπο που είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τις πολύ ιδιωτικές και ήρεμες στιγμές σας, κοντά στη φύση μακριά απ’ τον μαζικό τουρισμό.

Επιλέγοντας τη Βίλλα – Αρχοντικό Πρίγκου, μία ιδιαίτερη πρόταση ανάμεσα στα ξενοδοχεία της Ζαγοράς, μπορεί να συνδυάσει την ευχάριστη διαμονή στη Ζαγορά μέσα σε χαλάρωση και ηρεμία.

Ο Ξενώνας Βίλλα – Αρχοντικό Πρίγκου είναι μία ιδανική περιοχή για οποιαδήποτε παρέα έως 10 άτομα που θέλει να χαλαρώσει εξερευνώντας την περιοχή απ’ το Πουρί μέχρι το Ξουρίχτη.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.