Προσφoρά Bungee Jumping στον Ισθμό

Προσφoρά Bungee Jumping στον Ισθμό μόνο με 60 ευρώ. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες, ακούστε το «3-2-1» και …πηδήξτε στο κενό! Νιώστε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει στο κόκκινο καθώς πλησιάζετε το νερό. Απολαύστε ένα συγκλονιστικό άλμα σε μία από τις επιβλητικότερες τοποθεσίες bungee στον κόσμο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν θα τολμούσατε να αφήσετε πίσω σας την πλατφόρμα και να πηδήξετε στο κενό; Ήρθε η ώρα να τεστάρετε τον εαυτό σας! Το Bungee Jumping προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία για όσους αντέχουν τις έντονες συγκινήσεις!

Το Bungee Jumping: Το Bungee έχει τις ρίζες του σε μία αρχαία τελετουργία των κατοίκων της Νήσου της Πεντηκοστής.

Στις μέρες μας έχει πλέον εξελιχθεί σε μία από τις δημοφιλέστερες extreme δραστηριότητες στον κόσμο και έχουν πραγματοποιηθεί εκατομμύρια άλματα παγκοσμίως. Η Εμπειρία είναι μοναδική και δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Καθώς πέφτεις αισθάνεσαι την αντίσταση του αέρα στο πρόσωπο, βλέπεις το νερό να πλησιάζει και ταυτόχρονα νιώθεις ήδη τεράστια ικανοποίηση που κατάφερες και πήρες την πιο «τρελλή» απόφαση της ζωής σου: να πέσεις στο κενό!

Η τοποθεσία: Ο Ισθμός της Κορίνθου κάνει το άλμα ακόμα πιο μοναδικό, εξαιτίας της επιβλητικής θέας του καναλιού. Η πλατφόρμα βρίσκεται στο κάτω μέρος της τουριστικής γέφυρας της Κορίνθου σε ύψος 80 μέτρων από την επιφάνεια του νερού και πολλοί λένε ότι είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για Bungee στον κόσμο.

Η ασφάλεια: Το Bungee Jumping στον Ισθμό διοργανώνεται από μία αυστηρά επαγγελματική ομάδα υπό ελβετική καθοδήγηση, η οποία «έφερε» το Bungee Jumping στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μία από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες Bungee του κόσμου, με αυστηρότατες προδιαγραφές ασφαλείας και πιστοποίηση TUV και εγγυάται στους συμμετέχοντες απόλυτη ασφάλεια. Όλα τα σχοινιά (bungee ropes) που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα απολύτως σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας που υπαγορεύουν η Γερμανία και η Νέα Ζηλανδία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια και τους περιορισμούς στο tab «Οδηγίες».

Η συναρπαστική αυτή Εμπειρία είναι το ιδανικό δώρο για φίλους ή ακόμα καλύτερα για ολόκληρη την παρέα και μπορείτε με σιγουριά να υποθέσετε πως θα σας μείνει αξέχαστη!f

Προσφoρά Bungee Jumping η προσφορά ισχύει από τον Μάρτιο και μετά  δείτε και άλλες προτάσεις

  • 37
  •  
  •  

Bungee Jumping

Comments are closed.