Πολεμικός Τύπος

Τύπος της Κατοχής : 1940 – 1944

Τώρα μπορείτε να έχετε όλα τα ανεκτίμητα ντοκουμέντα του τύπου της κατοχής σε 180 ανατυπωμένες εφημερίδες της περιόδου 1940-1944. Πρόκειται για μια ανεκτίμητη συλλογή και μοναδική στην Ελλάδα που έχει στις σελίδες της όλη την ιστορία του τόπου μας από την κήρυξη του του ελληνοϊταλικού πολέμου στις 28 Οκτωβρίου 1940 μέχρι την απελευθέρωση το 1944.

Όλη αυτή η χρονική περίοδος ( δεν αφορά μόνο της Ελλάδα ) αποτυπώνετε στον πολεμικό τύπο της κατοχής. Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να μάθει άγνωστες πτυχές εκείνης της περιόδου, αλλά και να νιώσει την αγωνία και τον προβληματισμό των Ελλήνων την περίοδο 1940-1944.

Εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες από τα χαρακώματα και τις πολεμικές επιχειρήσεις. Η ολοκληρωμένη συλλογή του «Τύπου της Κατοχής», αποτελείται από 180 και ανατυπωμένες εφημερίδες του 1940 – 1944, επιμερισμένες σε 52 τεύχη. Κάθε τεύχος περιλαμβάνει επιπλέον τέσσερις σελίδες αναφορά για συγκεκριμένη περίοδο, συμπληρωματικό ιστορικό υλικό, επίκαιρες φωτογραφίες και αφίσες

Ο πολεμικός τύπος της κατοχής είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο πουλά κατ’ αποκλειστικότητα την πλουσιότερη συλλογή εφημερίδων και περιοδικών της κατοχής.
Είναι ένα μοναδικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ιδιαίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου

  • 3
  •  
  •  

Επιλεγμένες προσφορές

Comments are closed.