Πασχαλινές Λαμπάδες και παιχνίδια από τον Μουστάκα

Νονοί και Νονές  εδώ θα βρείτε  τη λύση για την πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι σας και όχι μόνο.
Η μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών Μουστάκας, τώρα και στο διαδίκτυο όπου μπορειτε να κάνετε τις αγορές σας on line στις καλύτερες τιμές της αγοράς.   Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για όλα τα γούστα και πάντα σε οικονομικές τιμές και με παράδοση στην πόρτα σας!

Το Moustakas.toys.gr είναι το ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Γ.Ν Μουστάκας Α.Ε.Β.Ε. που αποτελείται από 9 καταστήματα παιχνιδιών, τα 8 στην Αττική και 1 στη Θεσσαλονίκη. Βασικός στόχος και μέλημα της εταιρίας είναι να προσφέρει επιλεγμένα και αποκλειστικά παιχνίδια που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών. Με την ίδια αφοσίωση και μεράκι σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το καινούριο site με κύριο σκοπό, να είναι όσο δυνατόν πιο εξυπηρετικό, φιλόξενο και χρήσιμο στους χρήστες με βάση τα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Τα παιχνίδια μας ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές και φτάνουν μέχρι όσα μπορεί ο χρήστης να διαθέσει, με ανταμοιβή-δώρο ένα μεγάλο, λαμπερό παιδικό χαμόγελο!

 

 

  • 6
  •  
  •  

Πολυκαταστήματα-Προσφορές

Comments are closed.