Πρωτότυπα δώρα Πτήση Parapente

Πρωτότυπα δώρα Πτήση Parapente

Αν έχετε αναρωτηθεί πώς είναι να πετάει κανείς στους αιθέρες όπως τα πουλιά, μια εμπειρία parapente θα σας λύσει την απορία! Η πτήση parapente είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς μπορείτε να αισθανθείτε την απόλυτη ελευθερία του πετάγματος σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, με έμπειρο εκπαιδευτή και πιλότο.

Το αλεξίπτωτο πλαγίας, όπως ονομάζεται στα ελληνικά το parapente, προσφέρει μοναδική αίσθηση ελευθερίας στον αέρα, γιατί δίνει τη δυνατότητα να πετάξετε χωρίς τον ενοχλητικό ήχο της μηχανής, απολαμβάνοντας το αεράκι στο πρόσωπο σας, και την εκπληκτική θέα του εδάφους από ψηλά. Πρόκειται για ένα αλεξίπτωτο που είναι ειδικά διαμορφωμένο σχήμα αεροπορικής πτέρυγας, ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα πτήσης προς τα εμπρός ενώ χάνει ύψος.

Οι πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς γίνονται με διθέσιο αλεξίπτωτο, για πτήση με πιλότο εκπαιδευτή, χρησιμοποιώντας ζώνη και ειδικό σύστημα πρόσδεσης. Ο επιβάτης βρίσκεται ελαφρά μπροστά από τον πιλότο, απολαμβάνοντας την εμπειρία της πτήσης.

Η πτήση με parapente είναι εύκολη – ο καθένας μπορεί να κάνει αυτή τη δραστηριότητα από 10 ετών, καθώς δε χρειάζεται μεγάλη εμπειρία, εφόσον ο εκπαιδευτής είναι υπεύθυνος για την ομαλή πτήση.

Όλα γίνονται με τη μεγαλύτερη ασφάλεια: εγκεκριμένο και ελεγμένο αλεξίπτωτο πλαγιάς για δύο άτομα, το σύνολο του εξοπλισμού για τη μεταφορά επιβατών και ειδικευμένοι και έμπειροι πιλότοι, με πολλές ώρες πτήσης και πτυχίο από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία, που θα σας δώσουν χρήσιμες οδηγίες πριν ανοίξετε τα φτερά σας για να πετάξετε στους αιθέρες, απολαμβάνοντας τη μοναδική αίσθηση της πτήσης χωρίς μηχανή, σαν άλλοι Ίκαροι.

Πρωτότυπα δώρα Πτήση Parapente

 

 

  • 8
  •  
  •  

Πτήση Parapente

Comments are closed.