Μενού 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή

Προσφορά €20 για Μενού 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογογια 2 Ορεκτικά, 1 Σαλάτα, 2 Κυρίως Πιάτα (Σχάρας ή Παραδοσιακές Γεύσεις), 500ml Κρασί (Κόκκινο ή Λευκό) και Κουβέρ στο Κρητικό Εστιατόριο «Τα Μπεγίρια», στο Μοσχάτο.

Τα Μπεγίρια είναι ένα κρητικό εστιατόριο, με όμορφο, προσεγμένο περιβάλλον, κρητική μουσική (όχι ζωντανή) και μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχες γεύσεις της κρητικής κουζίνας

Η κρητική κουζίνα διαφέρει από άλλες κουζίνες καθώς δεν προσπαθεί να ανακατέψει τις γεύσεις! Αν και χρησιμοποιεί διαφορετικά υλικά για να φτιάξει ένα φαγητό, κάθε υλικό διατηρεί την αυτονομία του, διατηρεί την ταυτότητά του και τη γεύση του. Τίποτα δεν έρχεται να καλύψει τη γεύση του άλλου. Όλα συνυπάρχουν αρμονικά και αναδεικνύουν τις λεπτές ισορροπίες που χαρακτηρίζουν την κουζίνα της Κρήτης.

Η κρητική κουζίνα είναι τρόπος ζωής, απλή, λιτή, και πάνω απ’ όλα νόστιμη! Εδώ δεν έχουν θέση τα περιττά καρυκεύματα, και τα ενισχυτικά γεύσης.

Πάνω απ’ όλα όμως, το κυριότερο μυστικό της Κρητικής Παραδοσιακής Κουζίνας είναι η φαντασία! Ο Κρητικός μπορεί να τρώει κάθε μέρα τα ίδια υλικά, αλλά δεν τρώει ποτέ το ίδιο φαγητό. Βρίσκει τον τρόπο να αναδείξει καινούριες αρετές των υλικών και διαφορετικές γεύσεις.

Στα Μπεγίρια γνωρίζουν όλα τα μυστικά της κρητικής κουζίνας και όλους τους κρυφούς συνδυασμούς γεύσεων! Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από τα ορεκτικά τους όπως ντάκο, ντολμαδάκια, κοχλιούς μπουμπουριστούς, καλτσούνια, σφουγγάτο, απάκι, τούρτα από αρνί, σαλάτες άφθονες όπως κρητική, σταμναγκάθι και άλλες, πιάτα σχάρας όπως κοτόπουλο φιλέτο, ψαρονέφρι με στάκα, μοσχαρομπριζόλα, χοιρινομπριζολάκια, μπιφτέκια της ψυλλομαρίκας αλλά και παραδοσιακές γεύσεις σαν τα τρία Κάπα (ΚΚΚ), αρνί οφτό, πιλάφι του μυριδογιώργη, γουρουνόπουλο, τσιγαριαστό αρνί, σκουφιχτά, φύλλα ελιάς και τόσα άλλα με τα οποία δε θα προλαβαίνετε ούτε τα δάχτυλά σας να γλείψετε!

Με εξαιρετικές τιμές, πιάτα που συνδυάζουν την καλύτερη ποιότητα με την ιδανική ποσότητα και γρήγορο σέρβις τα «Μπεγίρια» αναδεικνύουν τη χανιώτικη φιλοσοφία τους και την πίστη τους στην κρητική γευστική παράδοση.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.