Δώρο μάθημα πτήσης σε αεροπλάνο

Μάθημα πτήσης  Λατρεύετε τα αεροπλάνα και ονειρεύεστε συχνά ότι πιλοτάρετε κι εσείς, θαυμάζοντας τον κόσμο από ψηλά; Χαρίστε στον εαυτό σας ή στον αγαπημένο σας ένα δώρο μάθημα πτήσης με το μοντέρνο ελαφρύ διθέσιο αεροσκάφος Ibis Magic GS700.

Ξεχάστε για τους εξομοιωτές πτήσης, γιατί τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε Πτήση με Υπερελαφρό Αεροπλάνο , με έναν από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας δίπλα σας σε όλη τη διαδρομή. Θα πετάξετε το φανταστικό διθέσιο IBIS GS700, ένα σύγχρονο και εξαιρετικά ευέλικτο αεροσκάφος με διπλά χειριστήρια joystick και όλα τα απαραίτητα όργανα για VFR πτήσεις.

Ο εκπαιδευτής σας θα σας δείξει πώς μπορείτε να κάνετε στροφή, αναρρίχηση και καταδύσεις με το αεροσκάφος ενώ έχετε στα χέρια σας εσείς το πηδάλιο του! Ετοιμαστείτε να νιώσετε την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό που προκαλεί το να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και την αίσθηση του τι σημαίνει πραγματικά να πετάτε! Πρόκειται για μια περιπέτεια γεμάτη διασκέδαση που δεν πρέπει να χάσετε ειδικά αν είστε λάτρης του είδους. Το μάθημα αυτό, μπορεί να μετρήσει και ως εισαγωγικό μάθημα, ως ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση να γίνετε πιλότος!

Το μάθημα πτήσης με αεροπλάνο ξεκινά από το έδαφος, όπου ο πιλότος εκπαιδευτής θα σας κάνει μια πλήρη κατατοπιστική ενημέρωση σχετικά με το αεροσκάφος, τον τρόπο χειρισμού του, αλλά και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε κατά την πτήση σας, και θα σας εισαγάγει σε θέματα ασφαλούς πτήσης και χρήσης του αεροσκάφους.

Μετά την πτήση σας, θα παραλάβετε πιστοποιητικό πτήσης για τη βεβαίωση του μαθήματος σας, αλλά και για να θυμάστε πάντοτε αυτήν την τόσο διαφορετική σας εμπειρία.

Δώρο μάθημα πτήσης Ibis Magic GS700

  • 21
  •  
  •  

Επιλεγμένες προσφορές, πτησεις

Comments are closed.