Μακιγιάζ

5 Μυστικά για τέλειο Μακιγιάζ

Το μακιγιάζ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της κάθε γυναίκας. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για ν’ αναδεικνύετε την ομορφιά σας.

1. Φυσική ομορφιά. Βάλτε foundation στο πρόσωπό σας έπειτα χρησιμοποιήστε ένα χαρτομάντηλο για να το αφαιρέσετε απ΄τα μάγουλά σας ώστε όταν βάλετε ρουζ να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα.

2. Μαύροι κύκλοι. Απλώστε πρώτα μία ενυδατική κρέμα για να ενισχύσετε την απορροφητικότητα των προϊόντων που θα τοποθετήσετε στην πορεία. Απλώστε ένα concealer ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας. Έπειτα εφαρμόστε στην περιοχή κάτω απ’ το μάτι μία ελαφριά μπεζ πούδρα για μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και για να καλύψει το τσαλάκωμα των ματιών.

3. Ζυγωματικά. Για ‘σας που δεν έχετε έντονα ζυγωματικά αλλά θα θέλατε να τα τονίσετε απλώστε ένα shimmer (προϊόν λάμψης) από την κορυφή των ζυγωματικών σας σχηματίζοντας ένα τρίγωνο ως το σαγόνι. Με κυκλικές κινήσεις απλώστε μία βερικοκί ή ροδακινί απόχρωση από τα μάγουλα προς τα πάνω.

4. Κουρασμένα μάτια. Χρησιμοποιείστε σκιές σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Επίσης ένα λευκό ή μπεζ μολύβι φωτίζει την περιοχή των ματιών. Αν εφαρμόσετε ίδια απόχρωση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών ανάμεσα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες τα μάτια θα φαίνονται πιο μεγάλα και αμυγδαλωτά. Αν τα μάτια μοιάζουν πολύ κουρασμένα αποφύγετε τη χρήση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες γιατί η σκίαση που θα προκύψει θα τονίζει τα κουρασμένα μάτια σας.

5. Γυαλιστερά τρισδιάστατα χείλη. Αφού ενυδατώσετε τα χείλη σας μ’ ένα ενυδατικό χειλών ταμπονάρετε στο κέντρο των χειλιών σας με ένα pigment (σκιά σε έντονες αποχρώσεις) σε λευκή ή κίτρινη απόχρωση για να δώσει μία λαμπερή, υγρή εμφάνιση. Στη συνέχεια περάστε απ’ τα χείλη σας το κραγιόν της επιλογής σας. Κατόπιν περάστε μία ελαφριά στρώση lipstick με ένα πινελάκι. Ύστερα τοποθετείστε ένα χαρτομάντηλο πάνω από το στόμα σας και περάστε μία ελαφριά στρώση πούδρας έτσι θα εξασφαλίσετε διάρκεια στο χρώμα των χειλιών σας.

  • 3
  •  
  •  

Συμβουλές Ομορφιάς

Comments are closed.