Λούσιμο και Χτένισμα

Προσφορά μόνο με 5€ για ένα λούσιμο και ένα χτένισμα, πρωινό ή βραδινό με ψαλίδι και πρέσα, για οποιοδήποτε μήκος μαλλιών συν έκπτωση 30% σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στα HEADZ.

Στιγμές μοναδικής περιποίησης στα κομμωτήρια HEADZ Γιώργος Ιωαννίδης στο Παλ. Φάληρο και HEADZ Γιώργος Ιωαννίδης by Κώστας Κουκάς στα Γλυκά Νερά

Τα κομμωτήρια Headz σας προσκαλούν στους χώρους τους στο Παλ. Φάληρο και τα Γλυκά Νερά, όπου προσφέρουν όλες εκείνες τις υπηρεσίες, οι οποίες τα καθιέρωσαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και… ακόμα περισσότερες!

Το «μαγικό ψαλίδι» του Γιώργου Ιωαννίδη και του Κώστα Κουκά, σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες του, υποδέχονται όσους θέλουν κάτι πραγματικά ιδιαίτερο για τα μαλλιά τους και υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Εξακολουθώντας να τηρούν πιστά τις προδιαγραφές που επιτάσσει η εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης, σήμερα, εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες, εμπλουτίζουν το «πορτφόλιο» τους με μία σειρά πιο εξειδικευμένων υπηρεσιών, οι οποίες μετατρέπουν μία απλή εμπειρία κομμωτηρίου σε μία εκπληκτική εμπειρία ομορφιάς, χαλάρωσης, αναζωογόνησης και πάνω απ’ όλα ψυχολογίας.

Μακιγιάζ, μασάζ και περιποίηση προσώπου είναι μερικά μόνο από τα new comers στην «οικογένεια» Headz και…. έπεται συνέχεια…

Τα κομμωτήρια Headz ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 2002 στο Παλ. Φάληρο και το 2008 στα Γλυκά Νερά. Και τα δύο ακολουθούν μια επιτυχημένη πορεία, με μοναδικές υπηρεσίες, φιλική εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές, αποτελούν έναν πόλο έλξης για γυναίκες και άντρες που λατρεύουν να είναι sexy and in fashion.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.