Λαμπάδες και Παιχνίδια στο Public!

Απίστευτες προσφορές σε λαμπάδες και παιχνίδια στο Public!

Η υπέροχη γιορτή του Πάσχα έφτασε! Εκτός από τις πολλές χαρούμενες προετοιμασίες για το παραδοσιακό εορτασμό, της μεγάλης αυτής γιορτής της Χριστιανοσύνης, πρέπει να φροντίσουμε για τα δώρα που περιμένουν από εμάς οι μικροί μας φίλοι.

LAMPADES PAIXNIDIA PUBLIC

Νονοί και νονές, γονείς, θείοι και θείες, όλοι κατακλύζονται από άγχος για το αν θα καταφέρουν να βρουν, μια εντυπωσιακή λαμπάδα ή ένα όμορφο παιχνίδι, που θα κάνει τα ματάκια ενός ή και παραπάνω παιδιών, ιδιαίτερα ξεχωριστών για αυτούς, να λάμψουν από ευτυχία.

Άλλωστε δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή, από αυτή που ένα μικρό, αθώο, παιδάκι σκίζει γεμάτο λαχτάρα, τη συσκευασία δώρου για να αντικρίσει τη λαμπάδα ή το παιχνίδι των ονείρων του. Αν η επιλογή είναι επιτυχημένη, το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο, θα χυθεί στην αγκαλιά σας πλημμυρίζοντας σας με τόση αγάπη και ευγνωμοσύνη, που σπάνια θα συναντήσετε στη ζωή σας.

Άλλος ένας λόγος που εντείνει το άγχος επιλογής της σωστής επιλογής λαμπάδας ή παιχνιδιού, είναι ότι πλέον στα περισσότερα σπίτια, δεν υπάρχει η οικονομική ευμάρεια των προηγούμενων ετών, γεγονός το οποίο μας κάνει όλους ακόμα πιο ανασφαλείς, ως προς το αν θα καταφέρουμε να αγοράσουμε κάτι αξιόλογο.

LAMPADES PAIXNIDIA PUBLIC2

Τα καταστήματα Public, φέτος αποφάσισαν να σας απαλλάξουν από αυτό το άγχος προσφέροντας σας μοναδικές προσφορές, σε ονειρεμένα παιχνίδια και λαμπάδες που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους.

Ο αγαπημένος των μικρών Spiderman, τα φοβερά αυτοκινητάκια hotwheels, οι πριγκίπισσες της Disney, τα παραμυθένια μικρά Πόνυ και άλλα πολλά ονειρεμένα παιχνίδια, δεμένα σε πασχαλινές λαμπάδες, σας περιμένουν σε τιμές που ξεκινούν από 9,99 ευρώ!

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία πασχαλινών λαμπάδων, τα καταστήματα Public έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν για εσάς και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για παιδιά, από λίγων μηνών μέχρι και άνω των δεκαοκτώ.

Επιτραπέζια, παζλς απλά και 3D, λούτρινα, γριφοι, προσχολικά, εκπαιδευτικά, κατασκευές, τηλεκατευθυνόμενα, κούκλες, πατίνια, φιγούρες Action, παιδικά τάμπλετ και βιβλία σας περιμένουν σε τιμές που δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας!

Δείτε αναλυτικά, όλες τις φοβερές προσφορές των καταστημάτων Public, σε λαμπάδες και παιχνίδια, για παιδιά κάθε ηλικίας εδώ:

  • 8
  •  
  •  

Public, Πολυκαταστήματα-Προσφορές

Comments are closed.