Ανακαλύψτε τις καταδύσεις στο βυθό

Γνωρίστε τα μυστικά της αυτόνομης κατάδυσης στο βυθό με το Discover Scuba Diving!

Η θάλασσα αποτελεί τη μεγάλη αγάπη των Ελλήνων, και σίγουρα δεν υπάρχει κανείς που από παιδί δεν έχει περάσει αμέτρητες ώρες στο νερό. Όμως, ο βυθός αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο για πολλούς, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση που θα ήθελαν σίγουρα να εξερευνήσουν.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι να αναπνέετε υποβρύχια; Αν θέλετε να μάθετε, αλλά δεν είστε αρκετά έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια επίσημη πιστοποίηση, το Discover Scuba Diving θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε τις καταδύσεις στο βυθό για να δείτε αν σας αρέσουν πραγματικά.

Μολονότι δεν πρόκειται για πραγματική πιστοποίηση στην αυτόνομη κατάδυση, κατά τη διάρκεια της Αυτόνομης Κατάδυσης, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό για καταδύσεις σε ρηχά νερά και να πάρετε μια γρήγορη και εύκολη εισαγωγή στο τι χρειάζεται για να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο.

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την υποβρύχια εμπειρία. Χρειάζεται λίγο να συνηθίσει κανείς το θέαμα αλλά και την αίσθηση της κίνησης και αναπνοής μέσα στο νερό, αλλά μετά από λίγα λεπτά, οι συμμετέχοντες συνειδητοποιούν πόσο εύκολες είναι οι καταδύσεις πραγματικά.

Το Discover Scuba Diving είναι ίσως ο πιο εύκολος και προσιτός τρόπος να κάνετε μια αυτόνομη κατάδυση. Πριν βουτήξετε θα παρακολουθήσετε ένα σύντομο θεωρητικό μάθημα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα μάθετε τα βασικά της κατάδυσης, και μετά θα επιχειρήσετε την πρακτική κατάδυση στη θάλασσα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του εκπαιδευτή, για να διασφαλιστούν οι συνθήκες ασφάλειας σας. Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι με το Discover Scuba Diving κάνετε δώρο στον εαυτό σας μια εμπειρία ζωής!

Η διάρκεια της κατάδυσης και του μαθήματος είναι 3,5 ώρες και το κόστος €48. Και μην ξεχνάτε ότι είναι όλα διασκέδαση!f

Ανακαλύψτε τις καταδύσεις στο βυθό

[andras xriazoymena 1200]

  •  
  •  
  •  

Επιλεγμένες προσφορές, καταδυσεις

Comments are closed.