Ιταλικές γυναικείες τσάντες σήμερα

Οι Ιταλοί κατασκευαστές γυναικείας τσάντας σέβονται την παράδοση των τεχνητών στη δημιουργία γυναικείας τσάντας. Έτσι οι γυναικείες τσάντες από την Τοσκάνη έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με τις κλασικές μεθόδους κι ας είναι οι πιο μοντέρνες και στικάτες που μπορεί να φανταστεί μια γυναίκα. Ιδιαίτερα οι δερμάτινες γυναικείες τσάντες από τη Φλωρεντία σε τρελαίνουν με την κομψότητά τους σε όλες τις εκδόσεις: τσάντες ώμου, τσάντες βαρελάκι, τσάντα μπαουλάκι, τσάντες ταχυδρόμου, τσάντα πορτοφόλι, τετράγωνο τσαντάκι, τσάντα-πορτοφόλι, όποιο σχήμα θέλετε. Και βέβαια, σε όλες τις εκδοχές υλικού: λουστρίνι, φίδι, μεταλλιζέ ή
σε απλό δέρμα.

Για τους Φλωρεντίνους δημιουργούς, η γυναικεία τσάντα δεν είναι πια απλώς ένα αξεσουάρ που συνοδεύει το γυναικείο ντύσιμο. Η τάση είναι η γυναικεία τσάντα να λειρουργεί ανεξάρτητα, σαν αυτόνομη οντότητα στιλ, μια ιδιαίτερη αξία, που κουβαλά με χάρη πάνω της μια γυναίκα. Δεν γίνεται πια να κρύβουμε ανάμεσα στις πτυχώσεις ενός ρούχου κάτι τόσο πολύτιμο όσο μια υπέροχη γυναικεία τσάντα. Ούτε έχει πια κανείς την απαίτηση να συνδυάσεις ντε και καλά τα χρώματα και τα υφάσματα που φοράς με την τσάντα που κρατάς. Αυτό που προτείνουν σήμερα οι Ιταλοί δημιουργοί γυναικείας τσάντας είναι ένα κομψό αντικείμενο υψηλης αισθητικής αξίας που «ξέρει» να δημιουργεί ευχάριστη αντίθεση με τους χρωματικούς τόνους ενός φορέματος ή γενικότερα του γυναικείου ντυσίματος, βοηθώντας τους να ζωντανέψουν με χάρη.

 Πώς ξεχωρίζουν οι ιταλικές τσάντες

Το κατ’ εξοχήν γυναικείο αξεσουάρ, η γυναικεία τσάντα, προτείνεται από τους Ιταλούς δημιουργούς σαν ένα αντικείμενο cult, που κρατάμε σε δημόσια θέα. Οι ιταλικές τσάντες είναι για να τις επιδεικνύουμε με κομψότητα και θάρρος, σαν ένα μικρό (ή μεσαίου μεγέθους ή μεγάλο) έργο τέχνης.

Η ιταλική γυναικεία τσάντα προκαλεί με τη γοητεία, την ευρηματικότητα και τη στιλιστική αρτιότητά της. Διαλέγοντας γυναικείες τσάντες από τη Φλωρεντία ή γενικότερα από την Τοσκάνη, θα ξετρελαθείς από τους αναρίθμητους συνδυασμούς από υλικά, φερμουάρ, αλυσίδες, χρωματιστά πλαστικά ντεκόρ, κλιπ, χρώματα, σχήματα και μεγέθη!

Για το 2012 οι φόρμες είναι πιο στρογγυλές, τα υλικά απαλά και το στιλ φυσικό σικ είτε σε ουδέτερες χρωματικές αποχρώσεις είτε σε έντονα χρώματα, δημιουργώντας εξαιρετικούς συμμάχους για μια σέξι εμφάνιση.

 

 

 

 

 

  • 5
  •  
  •  

γυναικειες τσαντες, Επιλεγμένες προσφορές

Comments are closed.