Ανακαλύψτε τα πάντα για την τέχνη του καφέ

Ανακαλύψτε τα πάντα για την τέχνη του καφέ. Να και μια προσφορα διαφορετικη απο ολες τις αλλες. Διαφορετική όχι τόσο για την πρωτοτυπία της όσο για την χρησιμότητα της.
Προσφορά Σεμινάριο για να ανακαλύψτε τα πάντα για την τέχνη του καφέ, χρήσιμο για αυτούς που θέλουν να ανοίξουν ένα καφέ για παράδειγμα.

Εντυπωσιάστε τους φίλους σας την επόμενη φορά που θα τους σερβίρετε μία κούπα καφέ! Με το σεμινάριο καφέ του Days4u, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον καφέ, την προέλευσή του, τις ποικιλίες του και το κυριότερο, πώς να δημιουργήσετε τον τέλειο cappuccino, espresso ή καφέ φίλτρου. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλες τις πρακτικές γνώσεις για να παρασκευάζουν σπίτι τους ή στο γραφείο ροφήματα με espresso και σοκολάτα.

Το πληρέστατο αυτό σεμινάριο παραδίδεται από επαγγελματίες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ακαδημίας στους Αμπελόκηπους, ένας σεμιναριακός χώρος με πλήρως εξοπλισμένο bar! Η εκπαίδευση γίνεται από έμπειρους εισηγητές που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στον ελληνικό χώρο καθώς και το εξωτερικό. Η Ακαδημία έχει σκοπό να προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν σε χώρους Bar, αλλά και σε ερασιτέχνες που απλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για την προέλευση, παρασκευή και γεύση των αγαπημένων τους ροφημάτων.

Μάθετε λοιπόν από τους ειδικούς, οι οποίοι θα σας δείξουν τα μυστικά του επαγγέλματος για να γίνετε ένας σωστός Home Barista!

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Εκπαίδευση Σεμινάρια 

  •  
  •  
  •  

days4u, σεμιναριο καφε

Comments are closed.