Οδήγηση Go Karts

Πρωτότυπα δώρα οδήγηση Go Karts

Απολαύστε γρήγορη και μανιώδη δράση οδήγησης καρτ και σε μια πραγματικά ξεχωριστή οδηγική εμπειρία. Τα Go Karts προσφέρουν την εμπειρία των αγώνων φόρμουλας σε προσιτή τιμή. Τα μικρά καρτ είναι πολύ απλά στη λειτουργία τους και είναι πολύ ασφαλή όταν κινούνται σωστά.

Εάν έχετε ονειρευτεί να συμμετέχετε σε ένα εκρηκτικό αγώνα με μονοθέσιο της Formula 1 αλλά δεν έχετε καταφέρει να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας, τότε μια εμπειρία οδήγησης καρτ ίσως σας προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία.

Αν και μερικοί μπορεί να θεωρούν τα καρτ κάπως πιο παιδικά, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική! Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι επαγγελματίες οδηγοί αγώνων καρτ ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους από αυτό το επίπεδο, γιατί τα καρτ είναι πολύ παρόμοια με τα μεγαλύτερα μοντέλα της φόρμουλα, τα αγωνιστικά μονοθέσια αυτοκίνητα που θαυμάζουμε στους εντυπωσιακούς διεθνείς αγώνες.

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό σπορ αυτοκίνητο, τα Go Karts λειτουργούν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ο οδηγός κάθεται σε ανοιχτή θέση, όπως ακριβώς στη Formula 1, και είναι πολύ χαμηλά, κοντά στο έδαφος. Η αδρεναλίνη και η ένταση που νιώθει ένας πιλότος της Formula 1 δεν είναι πια απλησίαστη εμπειρία.

Η πίστα στην οποία θα οδηγήσετε το καρτ βρίσκεται στον Ασπρόπυργο και είναι μια από τις καλύτερα οργανωμένες πίστες στην Ελλάδα, με ικανούς και έμπειρους οδηγούς που θα σας ενημερώσουν για ό,τι χρειάζεται να ξέρετε πριν μπείτε στο μονοθέσιο και αρχίσετε να αναπτύσσετε ταχύτητα.

Αφού οδηγήσετε για μια ώρα στην πίστα οι υπεύθυνοι της πίστας θα σας δώσουν και τα στατιστικά σας στοιχεία για να δείτε και εσείς τις πραγματικές σας ικανότητες στην οδήγηση σε πίστα!

Η εμπειρία οδήγησης Καρτ προσφέρεται στην τιμή των €60 για 1 ώρα και 10’ και είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και πρωτότυπα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο σύντροφο σας!f

Πρωτότυπα δώρα οδήγηση Go Karts

[ROYXA KOLAZ 600]

  • 6
  •  
  •  

Go Karts, Επιλεγμένες προσφορές

Comments are closed.