Ιαπωνικό φίλτρο νερού βρύσης “Aquatriton

Προσφορά 90€ για ένα Ιαπωνικό φίλτρο νερού βρύσης “Aquatriton” με δωρεάν αποστολή Πανελλαδικά απο την εταιρία Global International

Η εταιρεία Global International ιδρύθηκε το 1989 με βασικό προϊόν την εισαγωγή & εμπορία κλιματιστικών μηχανημάτων από Ιαπωνία & Αμερική. Λίγα χρόνια αργότερα η

εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της με την εισαγωγή & εμπορία παγομηχανών, ψυκτικών θαλάμων, dispensers & sushi case καθώς και με εργαλεία εγκατάστασης κλιματιστικών και φίλτρων νερού.
Από την εποχή εκείνη, ξεκινά μία συνεχής ανοδική πορεία που μέχρι σήμερα έχει δεκαπλασιάσει τα βασικά μεγέθη της εταιρείας (πωλήσεις, κερδοφορία, πάγια στοιχεία, επενδύσεις) διατηρώντας μέσους ρυθμούς αύξησης που ξεπερνούν το 25% ετησίως.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία αυξάνει τις πωλήσεις της τόσο με την επέκταση των χονδρικών πωλήσεων της όσο και με την αύξηση των λιανικών πωλήσεων στους τελικούς καταναλωτές. Για τον σκοπό αυτό δημιουργεί νέες συνεργασίες αντιπροσώπευσης σε προϊόντα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα η εταιρεία, είναι στην Ελλάδα ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρείας HOSHIZAKI. Επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ευρώπη των Ιαπωνικών κλιματιστικών & λεβήτων/boilers CHOFU-SERENO, των Ιαπωνικών εργαλείων εγκατάστασης κλιματιστικών REX, καθώς και των Ιαπωνικών φίλτρων νερού AQUATRITON. Όλα τα προϊόντα τους στηρίζουν δυναμικά τον οικολογικό τρόπο ζωής μέσω μίας παραγωγικής διαδικασίας που σέβεται το περιβάλλον. Παράλληλα δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης προσφέροντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές  •  
  •  
  •  
Comments are closed.

Ένα Λεπτό! Έκανες Εγγραφή στο NewsLetter μας
για να Λαμβάνεις Κάθε Βδομάδα τις Καλύτερες Προσφορές Μας στο E-Mail Σου?

* Διεύθυνση Email: