Προσφορά Οδήγηση Ferrari 360 Modena

Πρωτότυπα Δώρα Οδήγηση Ferrari 360 Modena

Οδηγήστε μια Ferrari 360 Modena και ζήστε την εμπερία της οδήγησης του απόλυτου σπορ αυτοκινήτου!

Αν ψάχνετε ένα πρωτότυπο δώρο για το φίλο ή σύντροφό σας που αγαπά την οδήγηση, τα σπορ αυτοκίνητα και την ταχύτητα, μπορείτε να του χαρίσετε μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία, κάνοντας του δώρο την οδήγηση μιας Ferrari 360 Modena για 15 λεπτά σε ειδική διαδρομή που ξεκινά από την Παλλήνη Αττικής.

Η Ferrari 360 Modena ξεχωρίζει για την εκπληκτική της επιτάχυνση, με 0 -100 σε 4’’, ενώ τα 3.586 κυβικά και οι 400 ίπποι με την κίνηση στους πίσω τροχούς επιτρέπουν στον οδηγό την απόλυτη απόλαυση και ευχαρίστηση οδήγησης ενός αυτοκινήτου με καταπληκτικές επιδόσεις!

Οι τυχεροί οδηγοί παρακολουθούν μια σύντομη ενημέρωση 15 λεπτών για να μάθουν την ιστορία αλλά και τα μυστικά του αυτοκινήτου, και μετά παίρνουν οι ίδιοι στα χέρια τους το τιμόνι για να ζήσουν το όνειρο κάθε οδηγού!

Η διαδρομή που ακολουθείτε στην οδήγηση της Ferrari 360 Modena ξεκινά από την Παλλήνη και καταλήγει στην Αττική οδό, όπου μπορείτε να αναπτύξετε ταχύτητα άνετα και να απολαύσετε τις ασύλληπτες επιδόσεις της Ferrari, πάντα όμως σε συνθήκες ασφάλειας, και πάντοτε βέβαια με τη χρήση ζώνης ασφαλείας. Μετά την ολοκλήρωση της οδήγησης, ο οδηγός λαμβάνει αναμνηστικό δώρο για να κρατήσει την καταπληκτική αυτή εμπειρία πάντα στη μνήμη του!

Η τιμή για αυτό το πρωτότυπο δώρο είναι 98 για 15 λεπτά απόλυτης οδηγικής εμπειρίας, και είναι διαθέσιμο για κάθε οδηγό άνω των 19 ετών. Ο παραλήπτης του δώρου επικοινωνεί με την εταιρεία για να κλείσει ραντεβού σε συγκεκριμένη ημερομηνία, εντός 6 μηνών.f

Πρωτότυπα Δώρα Οδήγηση Ferrari 360 Modena

  • 3
  •  
  •  

Επιλεγμένες προσφορές

Comments are closed.