Εξάλειψη ρυτίδων Προσώπου

Προσφορά μόνο με 99€ Για εξάλειψη και λείανση των Ρινοπαρειακών ρυτίδων Προσώπουμε τελευταίας γενιάς μη ζωικής προέλευσης Υαλουρονικό Οξύ για Ασφαλές και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο Κέντρο Πλαστικής Αισθητικής ATHENS COSMETIC MEDICINE στην Αθήνα.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος και δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλεργίας ή άλλων ανεπιθύμητων αντενδείξεων σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιείται.
Το υαλουρονικό οξύ ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς και επιβραδύνει την διάχυση του νερού προς την επιδερμίδα αυξάνοντας έτσι την ενυδάτωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο ενισχύοντας την ελαστικότητα αλλά και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

Το υαλουρονικό οξύ εμπεριέχεται επίσης σε πολλές Αντιγηραντικές – Αντιρρυτιδικές κρέμες για να εξασφαλίσουν ασφαλές αποτέλεσμα αλλά και την βελτίωση της ελαστικότητας και της βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.
Έτσι μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό με όποιο τρόπο ή μορφή και αν χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση ή βελτίωση προβλημάτων του δέρματος.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.