Επαγγελματική φωτογράφηση

Προσφορά μόνο με 149€ για να φωτογραφηθείτε σαν Star! Glamour Shooting από τον μοναδικό Thomas, τον φωτογράφο όλων των επωνύμων! Ενισχύστε το Social Profile σας και φτιάξτε το δικό σας επαγγελματικό book! Είναι πλέον απαραίτητο. Αξία 300€ – έκπτωση 50.3%

Thomas – Glam and Shooting!
Eνισχύστε το Social Profile σας με μία επαγγελματική φωτογράφιση από τον κορυφαίο Έλληνα φωτογράφο Τhomas. Zήστε την ανεπανάληπτη εμπειρία και γίνετε εσείς οι Stars!

Φωτογραφηθείτε στο studio 300 τμ στην καρδιά της πόλης από τον φωτογράφο όλων των επωνύμων!
O Τhomas με τον φακό του του είναι ο άνθρωπος που καθημερινά απεικονίζει πιο επαγγελματικά τις απαιτήσεις της ελληνικής showbiz και όχι μόνο. Εχοντας μια πολυετή εμπειρία που μετρά περίπου 20 έτη έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους τηλεαστέρες αφήνοντας βέβαια το αποτέλεσμα να μιλήσει καλύτερα μόνο του.

Μερικά από τα ονόματα που τον έχουν εμπιστευθεί για το επαγγελματικό τους profile είναι οι : Σταμάτης Κραουνάκης, Γλυκερία, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέτυ Μαγγίρα, Ελένη Πετρουλάκη, Uri Geller, Τατιάνα Στεφανίδου, Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου και πολλοί άλλοι.

Ο φωτογράφος όλων των επωνύμων σε συνεργασία με την Action Images αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς το επαγγελματικό σας προφίλ όπως και να καταγράψει τις πιο όμορφες προσωπικές σας στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Εμπιστευθείτε τον και δείτε μέσα από τον φακό του τον εαυτό σας με άλλη ματιά!

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορέςφωτογράφηση

Comments are closed.

Ένα Λεπτό! Έκανες Εγγραφή στο NewsLetter μας
για να Λαμβάνεις Κάθε Βδομάδα τις Καλύτερες Προσφορές Μας στο E-Mail Σου?

* Διεύθυνση Email: