Προσφορές από την ElectroWorld

Προσφορές από την ElectroWorld. H ElectroWorld είναι αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών του ομίλου Dixons Retail που δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Τσεχία, τη Σλοβακία, την Τουρκία και την Ελλάδα. Στην Ελλάδα μετά από μια δυναμική πορεία και 7 μεγάλα καταστήματα, η ElectroWorld μετατράπηκε το 2010 σε ένα αποκλειστικά ψηφιακό κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, μέλος του Ομίλου Dixons Retail (Dixons South-East Europe/Κωτσόβολος).

Με έμφαση στην τεχνολογία, τη μοντέρνα αισθητική και τη social διάσταση του e-shopping , στο ElectroWorld.gr οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν πληροφορίες για μια τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και να κάνουν τις αγορές τους με πολύ χαμηλές τιμές. Το ElectroWorld.gr λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τους Έλληνες καταναλωτές και προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών με τη δύναμη και την εγγύηση του ομίλου Dixons.

Σχετικά με τον Όμιλο Dixons plc:

Η Dixons plc είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο Όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και το εμπόριο ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζόμενους. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους online και μέσα από τα καταστήματα του Ομίλου Dixons

Προσφορές από την ElectroWorld. 

 

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.