Εκπαιδευτικός ομιλος Intergraphics

O Εκπαιδευτικός Όμιλος INTERGRAPHICS είναι ένας πρωτοπόρος όμιλος στη διδασκαλία νέων τεχνολογιών και πληροφορικής, και θεωρείται μια από τις κορυφαίες σχολές στην Αθήνα, από το 1990 που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του. Το κολλέγιο του ομίλου έχει πιστοποίηση από το αγγλικό υπουργείο παιδείας και παρέχει σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα.

Ο όμιλος Intergraphics αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και επενδύει συνεχώς σε νέες κατευθύνσεις, αποσκοπώντας στο να μπορέσει να προσφέρει εξειδικευμένη γνώση σε τομείς και επαγγέλματα αιχμής, που έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας και δίνουν τη δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης σε νέους που ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τα πλεονεκτήματα του ομίλου δε σταματούν εδώ. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης των εκπαιδευτικών του,  σε συνδυασμό με τις οργανωμένες και άρτιες εγκαταστάσεις, τους καταξιωμένους καθηγητές και εξωτερικούς συνεργάτες που ενισχύουν με τη γνώση και εμπειρία τους τον όμιλο. Στους αποφοίτους προσφέρεται και η δυνατότητα απόκτησης Bachelor, μέσω πολύ επιτυχημένων συνεργασιών με ομίλους του εξωτερικού, όπως το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο CUMBRIA.

Επιπλέον, ο όμιλος παρέχει συμβουλές και προωθεί τους αποφοίτους στην αγορά εργασίας, με σκοπό την πιο άμεση αποκατάσταση τους. Αυτά τα στοιχεία κατατάσσουν τον όμιλο Intergraphics σε έναν από τους κορυφαίους ομίλους στην Ανώτερη Εκπαίδευση στη χώρα μας.

Οι φορείς που απαρτίζουν τον όμιλο Intergraphics είναι δύο: το ΙΕΚ INTERDIGITAL, που προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 36 ειδικότητες και εξασφαλίζει αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα – Ανώτερες σπουδές στην Ελλάδα, και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ INTERGRAPHICS, που προσφέρει τόσο σεμινάρια, όσο και εξειδικευμένες σπουδές σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Όλα τα μαθήματα γίνονται με τη συνοδεία του κατάλληλου και αναγκαίου οπτικοακουστικού υλικού, ώστε να δίνεται η δυνατότητα καλύτερης κατανόησης του αντικειμένου και αρτιότερης παροχής γνώσης στους σπουδαστές.

Ο όμιλος Intergraphics ξεχωρίζει και για τις οικονομικές και προσιτές του τιμές αντιλαμβανόμενος τις σύγχρονες ανάγκες και τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το πτυχίο που επιθυμείτε, με αντίκρισμα πραγματικό στην αγορά εργασίας, σε πολύ προσιτές τιμές, και πάντα με την αξιοπιστία που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός ομιλος Intergraphics και οι φορείς που τον απαρτίζουν.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Δείτε προσφορές για την Εκπαίδευση 

  •  
  •  
  •  

Intergraphics

Comments are closed.