Δώρο μάθημα ιππασίας 2,5 ωρών

Δώρο μάθημα ιππασίας 2,5 ωρών

Η ιππασία είναι διασκεδαστική και συναρπαστική τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Η εμπειρία ιππασίας που μπορείτε να έχετε στις άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις ιππασίας στη Βαρυμπόμπη.

Τα σωματικά οφέλη της ιππασίας είναι γνωστά και αφορούν στην ενίσχυση της ενέργειας αλλά και της άσκησης των μυών. Όμως, τα πιο σημαντικά οφέλη της ιππασίας αφορούν στην ψυχική υγεία και ευεξία που φέρει η επαφή με τη φύση, αλλά και με ένα από τα πιο έξυπνα ζώα που υπάρχουν, τα άλογα, που αποδεδειγμένα βοηθούν στην αποβολή του άγχους που μας δημιουργεί ο αστικός τρόπος ζωής.

Ο μόνος απαραίτητος εξοπλισμός είναι ένα κράνος ιππασίας και στολή που παρέχονται από την σχολή ιππασίας. Αυτό που θα χρειαστεί να έχετε είναι καλή διάθεση για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Το μάθημα και η ιππασία διαρκούν περίπου 2,5 ώρες και έπειτα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του ομίλου, ενώ θα σας δοθεί και μια δωροεπιταγή αξίας €25 για να απολαύσετε γεύμα της επιλογής σας στο όμορφο εστιατόριο των εγκαταστάσεων με την παρέα σας. Ο ιππικός όμιλος και οι διδάσκοντες ιππασία φροντίζουν να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε κατά την παραμονή σας στο χώρο, αλλά κυρίως να διασκεδάσετε και να έχετε μια πραγματικά ψυχαγωγική εμπειρία.

Το μάθημα ιππασίας είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα αλλά και διασκεδαστικά δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, ή σε όσους αγαπούν τη φύση, τις δραστηριότητες και φυσικά τα άλογα!f

Δείτε Δώρο μάθημα ιππασίας 2,5 ωρών

[athlitika formes papoytsia 600]

  •  
  •  
  •  

Επιλεγμένες προσφορές, ιππασία

Comments are closed.