Αποτρίχωση IPL Laser

Προσφορά μόνο με €90 Για Πρόγραμμα Οριστικής Αποτρίχωσης Με IPL Laser, με Ελεύθερη Επιλογή σε Μία από τις Περιοχές: Γραμμή Μπικίνι/Κοιλιά/Μασχάλες/Μέση/Γλουτοί/Άνω Χείλος/Μύτη-Αυτιά/Λαιμός/Ώμοι, στον Πολυχώρο Αισθητικής ROYAL CARE στη Γλυφάδα.

Φανταστείτε να έχετε δέρμα λείο και απαλό, σχεδόν μεταξένιο. Στο Royal Care με το IPL Laser σας το προσφέρουν για πάντα!

Το καλοκαίρι έρχεται και όλο και πιο συχνά σκεφτόμαστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που μας ταλαιπωρεί. Την πιο αποτελεσματική λύση, μας προτείνουν τα Royal Care, έτσι ώστε να έχουμε ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Μία νέα πρόταση ομορφιάς και χαλάρωσης στο κέντρο της Γλυφάδας.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πολυχώρο αισθητικής περιποίησης και γυμναστικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξιδανικευμένα προϊόντα και επιστημονικό προσωπικό (Πλαστικό χειρουργό, Διατροφολόγο, έμπειρες Αισθητικούς και Μασέρ, Γυμναστές) που θα σας βοηθήσουν να προβάλλετε τον πιο όμορφο εαυτό σας σε απόλυτα προσιτές τιμές!!!

Το κέντρο διαθέτει τα τελειότερα μηχανήματα Laser τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν με ακρίβεια στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του φωτότυπου του δέρματος σας, καθώς και του μεγέθους και χρώματος των τριχών προς αφαίρεση, για πραγματικά οριστικό αποτέλεσμα.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.