Αποτρίχωση Laser IPL

Προσφορά μόνο με 390€ για Αποτρίχωση (Ετήσια Συνδρομή για Οριστικό Αποτέλεσμα) με Τελευταίας Γενιάς Laser IPL, για Γυναίκες (Full Face & Μπικίνι & Γάμπες ή Μασχάλες & Μπικίνι & Γάμπες) ή για Άνδρες (Πλάτη & Κολάρο & Ζυγωματικά), Αρχικής Αξίας 3000€. Έκπτωση 87%!!!

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο.
  • Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή για οριστικό αποτέλεσμα, για αποτρίχωση με τελευταίας γενιάς Laser IPL, για Γυναίκες (Full Face & Μπικίνι & Γάμπες ή Μασχάλες & Μπικίνι & Γάμπες) ή για Άνδρες (Πλάτη & Κολάρο & Ζυγωματικά).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως δύο (2) κουπόνια, ένα (1) για τον ίδιο και ένα (1) με μορφή δώρου για φίλους ή συγγενικά του πρόσωπα.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως δύο (2) κουπόνια, ένα (1) για τον ίδιο και ένα (1) με μορφή δώρου για φίλους ή συγγενικά του πρόσωπα.

390€ αντί 3000€ για Αποτρίχωση (Ετήσια Συνδρομή για Οριστικό Αποτέλεσμα) με Τελευταίας Γενιάς Laser IPL, για Γυναίκες (Full Face & Μπικίνι & Γάμπες ή Μασχάλες & Μπικίνι & Γάμπες) ή για Άνδρες (Πλάτη & Κολάρο & Ζυγωματικά). Έκπτωση 87%!!!

Οι επιλογές για το πακέτο είναι:

Για Γυναίκες:

Full Face & Μπικίνι & Γάμπες ή Μασχάλες & Μπικίνι & Γάμπες.

Για Άνδρες:

Πλάτη & Κολάρο & Ζυγωματικά.

Στο BEAUTY BLISS δώσανε ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην επιλογή των θεραπειών και των περιποιήσεων προσώπου που εντάξανε στις υπηρεσίες τους. Σκοπός τους είναι να σας χαλαρώσουν για να ανακτήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητα που θα αναδείξει την ομορφιά σας.

H αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυίας. To laser είναι ένα μηχάνημα που παράγει φως το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακο της τρίχας και να τον καταστρέφει χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό. Το laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.