Αγορά εκπτωτικού κουπονιού

Προσφορά μόνο με €21 για την αγορά εκπτωτικού κουπονιού αξίας €60 στο κατάστημα ΖΕRΟ ΑRΤ με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες απο Έλληνες Καλλιτέχνες. Διακοσμήστε τον χώρο σας με αντικείμενα λεπτής αισθητικής φτιαγμένα απο φυσικά υλικά. ΕΚΠΤΩΣΗ 65%!

Η Zero Art είναι μια σύγχρονη gallery με έργα διακεκριμένων Ελλήνων δημιουργών, όπως η Καίτη Αναστασάκη, ο Γιώργος Σεπετζόγλου, η Μαρία Μαρίνογλου, ο Μένανδρος

Παπαδόπουλος, η Κατερίνα Μωραϊτη, ο Ηλίας Γκούμας και πολλοί άλλοι…
Χρώματα και υλικά όλων των στοιχείων της γης, διαφορετικές και σύνθετες τεχνοτροπίες θα σας ζαλίσουν ευχάριστα μέχρι να καταλήξετε στο έργο που θα σας κάνει το απόλυτο «κλικ». Τότε πραγματικά θα αισθανθείτε ότι «αυτό» φτιάχτηκε για εσάς!
Θα βρείτε αντικείμενα διακόσμησης πολλών υλικών εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, όπως ελεύθερες επιτοίχιες συνθέσεις με κεραμικό και μέταλλο, ανθρωποκεντρικές φιγούρες, ιδιαίτερα χρηστικά αντικείμενα, ξυλόγλυπτα ρολόγια και ποικίλες γλυπτικές φόρμες.
Θα διαλέξετε τα δώρα σας για κάθε περίσταση (γιορτών, γάμων, επαγγελματικό/εταιρικό δώρο… ακόμα και μιας απλής επίσκεψης) επιλεγμένα χειροποίητα κοσμήματα και κυρίως ιδέες και προτάσεις ειδικά για εσάς μετά από δική μας επίσκεψη στο χώρο σας.
Τα έργα μας απευθύνονται σε όλους, όσον αφορά τον τύπο του γούστου τους, αλλά και το ύψος του budget τους.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

  •  
  •  
  •  
Comments are closed.