Πετάμε με Aegean Airlines

Γιατί εμπιστευόμαστε τους ειδικούς!

Aegean Airlines. Η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ελλάδος, η οποία ιδρύθηκε το 1987 με την ονομασία Aegean Aviation μετονομάστηκε σε Aegean Airlines το 1999 και σήμερα είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας παγκοσμίως με πλήθος βραβεύσεων που μιλούν, από μόνα τους, για τη ποιότητα και την ασφάλεια των μεταφορών της είναι εδώ για να δώσει άλλη όψη στα ταξίδια σου.

Τα ταξίδια, είτε για λόγους αναψυχής, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ,αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των περισσοτέρων ανθρώπων. Η επιλογή της αεροπορικής μεταφοράς προτιμάται από πολλούς εξαιτίας της μεγάλης εξοικονόμησης χρόνου. Δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο ή δεν έχουν την οικονομική άνεση γι’ αυτή τη δαπάνη ή την επιλέγουν με μισή καρδιά βλέποντάς τη ως αναγκαίο κακό για να φτάσουν μια ώρα αρχύτερα στο προορισμό τους.

Ένα είναι σίγουρο. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ με την Aegean Airlines. Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλειά σας, χρησιμοποιεί ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονα αεροσκάφη, χρησιμοποιεί τα καλύτερα συστήματα ελέγχου ενώ έχει εξασφαλίσει τη καλύτερη τεχνική υποστήριξη αλλά και το καλύτερο και πιο εξειδικευμένο έμψυχο δυναμικό. Ο στόλος αποτελείται από 28 AIRBUS A320, 6 AIRBUS A321, 1 AIRBUS A319, 4 Dash 8-100, 10 Dash8-Q400. Τα αναρίθμητα βραβεία και οι πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων και πιο έγκυρων φορέων μιλούν από μόνα τους για την ποιότητα των μετακινήσεων με την εν λόγω εταιρεία.

Όσο για τις τιμές, οι συνεχείς προσφορές που αναρτούνται στη σχετική στήλη της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας μαρτυρούν περίτρανα πως η Aegean Airlines αφουγκράζεται στο μέγιστο τις ανάγκες των πελατών της και καταβάλει τη μέγιστη προσπάθεια για να τους χαρίσει ασφαλείς και ποιοτικές μετακινήσεις οι οποίες όμως δεν ξεπερνούν ποτέ την οικονομική τους δυναμική.

Αφεθείτε στη μοναδική εμπειρία της αεροπορικής ποιότητας ταξιδεύοντας με τη νούμερο ένα αεροπορική εταιρεία της χώρας μας. Aegean Airlines

  • 3
  •  
  •  

Aegean Airlines

Comments are closed.