Χτένισμα, βαφή, ανταύγειες

Προσφορά μόνο με 129€ για απεριόριστες επισκέψεις στον υπερπολυτελή χώρο του Νίκου Ζήση. Απολαύστε χτένισμα, βαφή αλλά και ανταύγειες για ένα ολόκληρο τρίμηνο ή ακόμα καλύτερα επιλέξτε το εξάμηνο πακέτο αξίας 250€. Θα είστε κυριολεκτικά κάθε ημέρα «στην τρίχα». Μην το χάσετε! Αξίζει!


Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει μεταξύ 2 πακέτων ομορφιάς: 3μηνη απεριόριστη συχνότητα με 129€ ή 6μηνη απεριόριστη συχνότητα με 250€

Η προσφορά ισχύει από 08/02/11 έως και 08/08/11 για την τρίμηνη προσφορά – διάστημα μέσα στο οποίο ο κάτοχος του κουπονιού πρέπει να ολοκληρώσει το 3μηνο πακέτο καθώς κρατείται ιστορικό από την επιχείρηση για την πρώτη επίσκεψη και βάσει αυτής ορίζεται η καταληκτική ημερομηνία, και από 08/02/11 έως και 08/02/12 για το εξάμηνο

Νίκος Ζήσης – ο κομμωτής των επωνύμων!

Ο Νίκος Ζήσης με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και έπειτα από πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ταλέντο, επιδεξιότητα και πολύ κέφι για δημιουργία, σας περιμένει για τηνμεγάλη αλλαγή που ονειρεύεστε, στον τόσο ευχάριστο και φιλικόχώρο του.

Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επώνυμων πελατών του που ανήκουν στο χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου, της μόδας και της πολιτικής. Ειλικρινά θα νοιώσετε ξεχωριστοί και θα δεχτείτε με πολύ μεράκι τις υπηρεσίες του στο νέο του υπερπολυτελές κατάστημα στο Νέο Ψυχικό. Τον ολοκαίνουργιο χώρο, μόλις 9 μηνών, τον διακρίνει ηκομψότητα, και η πολυτέλεια.

Εκεί ο Νίκος εμπνέεται και δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα σε σας!!!.

Η τακτική ενημέρωση με σεμινάρια και επιδείξεις στις ευρωπαικές πρωτεύουσες του styling εγγυόνται ότι στο κομμωτήριο ΄΄Ηair Gallery-ΝΙKOS ZISIS” θα βρείτε ό,τι πιο καινούργιο στο χώρο του styling μαλλιών.

Η κάθε γυναίκα αντιμετωπίζεται μεμονωμένα και με μεγάλη σχολαστικότητα έχοντας ως απώτερο στόχο ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της και την προσωπικότητα της. Αυτό επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπ΄όψιν το χρώμα του δέρματος της, τις αρχές της χρωματολογίας αλλα και τα χρώματα της γκαρνταρόμπας της.

Αφήστε τα μαλλιά σας στα χέρια του Νίκου Ζήση να αποκτήσουν ζωντάνια και προσωπικότητα!

Βγαίνοντας από το ”Hair Gallery – NIKOS ZISIS”…

μην αναρωτηθείτε γιατί …

όλων τα βλέμματα πέφτουν πάνω σας!!!

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Comments are closed.