Φορητός Τροχός Ρεύματος Μανικιούρ-Πεντικιούρ

Προσφορά μόνο μ3 63 € για Φορητό Τροχό Ρεύματος Μανικιούρ/Πεντικιούρ με 6 κεφαλές, αυξομειωτή έντασης και ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα μικρό και θαυματουργό επαγγελματικό τροχό, με μεγάλη ισχύ (12 Watt, και 20.000 στροφές / δευτερόλεπτο). Συνδέεται στο ρεύμα και δεν πρόκειται ποτέ να χάσει τη δύναμή του αφού δεν λειτουργεί με μπαταρία. Θα καλύψει κάθε απαιτητικό χρήστη και είναι ιδανικός για επαγγελματίες, αφού χάρη στο εκπληκτικά μικρό του βάρος για τη δύναμή του (150 γραμμάρια) μπορείτε να τον μεταφέρετε πολύ εύκολα παντού.

Δείτε το Video που ακολουθεί, για να διαπιστώσετε τη δύναμη και την ικανότητά του. Διαθέτει 1 χρόνο εγγύηση με αντικατάσταση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να επεκτείνετε την εγγύηση σε 3 έτη με επιπλέον κόστος. Σε περίπτωση βλάβης τους μοτέρ εντός της εγγύησης, γίνεται αυτομάτως αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία και όχι «επισκευή».

Διαθέτει μεταλλικά εξαρτήματα τόσο στις κεφαλές όσο και στο σημείο επαφής τους με το τροχό και σφίγγουν εύκολα αλλά σταθερά. Η βάση του είναι πλαστική και διαθέτει ρυθμιστή έντασης.

Είναι συμβατός με τις ευρωπαϊκές οδηγίες πιστοποίησης, και φέρει πιστοποιητικό και σφραγίδα CE.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Comments are closed.