Συνεδρίες Laser IPL

Προσφορά μόνο με 59 ευρώ για Laser IPL για μπικίνι Line ή Full ή μασχάλες ή στήθος ή άνω χείλος.
H φωτόλυση και ειδικότερα το IPL όπως συνηθίζεται να προφέρεται είναι μια καινούρια σχετικά μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης όπου έχουμε μια πλήρης καταστροφή της τρίχας στο σώμα και στο πρόσωπο.

Επίσης προφέρεται IPL (intensed pulse light) που σημαίνει ότι εκπέμπετε έντονο παλμικό φως από συγκεκριμένη πηγή και καλύπτει το φάσμα της ορατής ακτινοβολίας.
Tο IPL που χρησιμοποιούν στο «A.Duvra beautyworks» είναι τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα όσον αφορά τη μόνιμη αποτρίχωση. Ωστόσο πέρα από το IPL που διαθέτει δικό του ψυκτικό μηχανισμό, διαθέτει μηχάνημα ψύξης το οποίο ψύχει όλη την επιδερμίδα εκπέμποντας ψύχος και μειώνει το αίσθημα πόνου κατά 70 – 80 %, όποτε η αποτρίχωση γίνεται ανώδυνα.
Η συχνότητα εφαρμογής είναι περίπου κάθε 5 εβδομάδες και χρειάζονται 6 περίπου συνεδρίες για να λήξει οριστικά το θέμα της τριχοφυΐας σας.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνέδρια. Ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα έχει στις μεσογειακού τύπου επιδερμίδες όπου το χρώμα του δέρματος, κάνει αντίθεση από το χρώμα της τρίχας (καστανό – μελαχρινό).

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Comments are closed.