Προσφορά Delonghi Μηχανή Espresso

Προσφορά η Delonghi Μηχανή Espresso EN265 από 228,50 € μόνο με 199,00 €. Άφησε την αυτόματη καφετιέρα της Delonghi να σου φτιάξει τον τέλειο καφέ, με σύστημα κάψουλας nespresso. Τώρα με διακόπτη επιλογής για αυτόματο espresso ή long coffee.

Αν λατρεύεις τον ωραίο καφέ τότε σίγουρα θέλεις και το σωστό μηχάνημα για να στον φτιάχνει. Τώρα η Delonghi φέρνει στο σπίτι σου την καφετέρια και σου φτιάχνει τον αγαπημένο σου cappuccino και freddo. Έχει ενσωματωμένη συσκευή για παραγωγή ζεστού και κρύου αφρού, διακόπτη επιλογής για αυτόματο espresso ή long coffee, στοπ ροής και δυνατότητα ρύθμισης ποσότητας. Επίσης, η καφετιέρα λειτουργεί με σύστημα Thermoblock, έχει πτυσσόμενη θέση για φλιτζάνι και ποτήρι freddo. Τέλος, η μηχανή έχει θέση αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας.

Αγοράζοντας οποιαδήποτε μηχανή Nespresso από 22.11.2010 έως και 29.01.2011 γίνεστε μέλος του Nespresso Club και επωφελείστε με επιστροφή αξίας 50 € κατά την αγορά καφέ ή αναλωσίμων Nespresso. Εξαιρούνται τα μοντέλα Essenza manual, όπου ισχύει επιστροφή αξίας 30 ευρώ.

Comments are closed.