Πλήρες μενού θαλασσινών

Προσφορά μόνο με 40€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων θαλασσινών (με φρέσκια καραβιδομακαρονάδα ή γαριδομακαρονάδα) στην Μπόμπαινα, στην πιο διάσημη ψαροταβέρνα με μεγάλη ιστορία θαλασσινών γεύσεων στην Καισαριανή, αξίας 67€ – έκπτωση 40%

 • Η προσφορά ισχύει για 3 μήνες από 3/02/2011 έως και 3/05/2011 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μεσημέρι και βράδυ.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε 2 μενού για 2 άτομα και συγκεκριμένα:
 • Ο 1995 ο Δημήτρης Ταϊρίδης, που μαζί με τον αδερφό του Παναγιώτη είναι και
 • οι ψυχές του μαγαζιού, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δικιά του ”σχολή” στο φαγητό, χώρο απλό και ανεπιτήδευτο χωρίς περιττά λόγια και διαφημίσεις.
  Εδώ η ουσία είναι το φαγητό, η ποιότητα, η ζεστή εξυπηρέτηση και τα φρέσκα υλικά που μαεστρικά επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Νίνης.
  Εδώ η κουζίνα είναι το ψάρι. Έρχεται από απευθείας από το Αιγαίο σε μεγάλη ποικιλία (σαργοί, αστακοί, συναγρίδες, φαγκριά, μπαρμπούνια, κ.ά.).Το μεγάλο ατού βέβαια του χώρου εδώ και χρόνια παραμένουν οι αστακομακαρονάδες με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά, που έχουν κάνει τη Μπόμπαινα διάσημη σε όλη τη χώρα και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Κάντε όμως λίγη υπομονή… όλα ετοιμάζονται με την παραγγελία σας….

  Βέβαια και τα ορεκτικά είναι άριστα απλά σας προειδοποιούμε να μην το παρακάνετε γιατί η ουσία κρύβετε στα κυρίως. Από κρασί θα βρείτε χύμα αλλά και επώνυμες ετικέτες μέχρι και σαμπάνια…Η κράτηση θεωρείτε αναγκαία για να αποφύγετε την απογοήτευση…Μην πείτε ότι δεν σας το είπαμε

  Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Comments are closed.