20 ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα

Προσφορά μόνο με 139€ για 1 (μια) συνδρομή δύο ετών στο μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό departure blvd και δώρο 2 (δύο) διανυκτερεύσεις με πρωινό σε περισσότερα από 20 ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα, συνολικής αξίας €380 (έκπτωση 63%) – και συμμετοχή στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Τόκιο!

Γνωρίστε την Ελλάδα: Διαλέξτε πότε και σε ποιο μέρος θα απολαύσετε τις διακοπές σας, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή χειμώνα, σε ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη, την Αράχοβα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, μέχρι το Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια και τη Φλώρινα.

Ενημερωθείτε για τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το περιοδικό departure blvd, κάθε μήνα στην πόρτα σας.
– Μάθετε πρώτοι για τις εκπληκτικές ταξιδιωτικές προσφορές του περιοδικού, καθώς και τους διαγωνισμούς που σας ταξιδεύουν.
– Ένας τυχερός θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα πενθήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Τόκιο, σε ξενοδοχείο πολυτελείας, και εισιτήρια business class, με όλα τα έξοδα πληρωμένα (μεταφορά και διαμονή)!
Ποιο είναι το departure blvd
Το departure blvd είναι ένα μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό που κυκλοφορεί από το Νοέμβριο του 2006. Έχοντας επενδύσει σε συνεργάτες με πάθος για το αντικείμενο, πραγματοποιεί τις δικές του αποστολές στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζοντας το ταξίδι αλλιώς.
Από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, την ιστορία και την αρχιτεκτονική, μέχρι τη φύση, την περιπέτεια ή την απλή απόλαυση ενός road trip, το departure blvd αναλύει σε βάθος τα «θέλω» του κάθε ταξιδιώτη σε κάθε προορισμό, εντός και εκτός συνόρων.
Με τις καλύτερες φωτογραφίες, σε πολυτελές χαρτί, στόχος μας είναι να φέρουμε κάτι από την εμπειρία του ταξιδιού στον κάθε αναγνώστη, βοηθώντας τον όχι μόνο στο να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του, αλλά να πάρει μια μικρή γεύση από την εμπειρία που πρόκειται να ζήσει.
Αυτή είναι η blvd πλευρά του ταξιδιού.

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Comments are closed.