Αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Αποτελεσματική πρόταση άμεσης αντιμετώπισης της τριχόπτωσηςκαι άμεσης αύξησης της πυκνότητας των μαλλιών σας, για άνδρες και γυναίκες! Ολοκληρωμένο πρόγραμμα δεκαέξι (16) συνεδριών με την ανώδυνη εφαρμογή Laser και Leds και με την εγγύηση αποτελέσματος των Laserline Clinics στο κέντρο της πόλης μας (περιλαμβάνεται δερματοσκοπικός έλεγχος του τριχωτού της κεφαλής και διατροφικές οδηγίες) στη χαμηλότερη τιμή που εμφανίστηκε ποτέ.

  • Η προσφορά ισχύει από τις 31/1/2011 έως και τις 31/12/2011. Ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 20.00
  • Η πρώτη συνεδρία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 29/4/2011.

Τεχνογνωσία Τεχνολογία Εμπειρία

Τα Laserline Clinics έχουν στόχο να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους. Η συνεχής επιστημινική κατάρτιση και η πολύχρονη εμπειρία τους κατατάσουν πρώτους στο χώρο της κοσμικής ιατρικής.

Τα Laserline Clinics με ειλικρινή ενημέρωση, εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στην ενεργοτριχογέννεση και μεταμόσχευση μαλλιών προσφέρουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Εκεί που άλλοι μιλούν για τρίχες, τα Laserline Clinics δίνουν αποτέλεσμα… Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι: Σωστή εκτίμηση της κάθε περίπτωσης από ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Σωστή θεραπευτική προσέγγιση με την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος. Συνεχής παρακολούθηση και εκτίμηση της πορείας του περιστατικού.

Μόνο ιατρικά αποδεκτές τεκμηριωμένες μέθοδοι εφαρμοσμένες απο ειδικούς μπορούν να έχουν αποτέλεσμα!

Η Προσφορά Έχει Λήξει. Δείτε Παρόμοιες Προσφορές

Comments are closed.