Ακρωτήρι club restaurant

Η καλοκαιρινή διασκέδαση στην Αθήνα έχει το δικό της όνομα!

Το καλοκαίρι στην Αθήνα μπορεί να γίνει μια συναρπαστική εμπειρία, αφού το Ακρωτήρι club restaurant υπόσχεται υπέροχες βραδιές κάτω από τον μαγευτικό ουρανό της πόλης! Ακρωτήρι club restaurant… Η καλοκαιρινή διασκέδαση έχει το δικό της όνομα! Η ονομασία του μαγαζιού είναι συνυφασμένη εδώ και χρόνια με τη διασκέδαση, καθώς στο χώρο του φιλοξενούνται εντυπωσιακά parties συνδυασμένα με την ανάλαφρη διάθεση του κόσμου του και την ενημερωμένη μουσική από τους καλύτερους Djs στα decks.

Το ασπρόμαυρο ντεκόρ με τις φλούο αποχρώσεις να το «σπάνε» και να δίνουν τη δική τους πινελιά θα σας μαγέψουν από την πρώτη στιγμή, που θα πατήσετε το πόδι σας στο μαγαζί-σήμα κατατεθέν του γλεντιού και της διασκέδασης στην παραλιακή. Πλήρως ανακαινισμένο, το Ακρωτήρι έχει κάτι από τα κοσμοπολίτικα στέκια των νησιών, αφού θα χορέψετε με το κύμα της θάλασσας… μια ανάσα μακριά σας, αλλά και μια φωτισμένη πισίνα δίπλα σας! Η ιδιαίτερη αισθητική του μαγαζιού θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα φιλικό, ενώ το ενημερωμένο προσωπικό του μαγαζιού είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει! Ακρωτήρι club restaurant… Η καλοκαιρινή διασκέδαση έχει το δικό της όνομα!

Τα θεματικά parties στο Ακρωτήρι αποτελούν το talk of the town της πόλης, αφού τα δροσερά cocktails και η ατμόσφαιρα θα απογειώσει τη διάθεσή σας για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κάθε μέρα το μαγαζί είναι γεμάτο κόσμο, που το επισκέπτεται τόσο για να απολαύσει το ποτό του, όσο και για να δοκιμάσει τα εκπληκτικά πιάτα που σερβίρονται στο restaurant του! Παράλληλα, στο χώρο του Ακρωτηριού μπορούν να φιλοξενηθούν ιδιωτικές εκδηλώσεις και events όλο τον χρόνο.

Ακρωτήρι club restaurant… Η καλοκαιρινή διασκέδαση έχει το δικό της όνομα! Οι clubbers της Αθήνας έχουν το προσωπικό τους στέκι στον Άγιο Κοσμά, όπου η διασκέδαση φτάνει… «στο κόκκινο» με τη ζωντάνια και την ξέφρενη διάθεση να έχει τον πρώτο λόγο!


  •  
  •  
  •  

Ακρωτήρι club

Comments are closed.